top of page

lör 26 sep.

|

Hedvigslundskyrkan

Lördag kväll OWC20

HOPE - En maxad minikonferens 🙌🏻🎉🙌🏾 I år är One Way Conference gratis. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och delar upp konferensen på flera kortare tillfällen med max 50 deltagare. Du kan endast välja ett tillfälle, men vi lovar att varje tillfälle bjuder på en snarlik upplevelse. 😃

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Lördag kväll OWC20

Tid och plats

26 sep. 2020 18:00 – 23:00

Hedvigslundskyrkan, Liljevägen 3, 802 65 Gävle, Sweden

Gäster

Om evenemanget

Vem är det här för?🤔

Alla som känner sig unga! 🤝💛 Målgruppen är tonåringar. Både du som är kristen och du som bara är lite intresserad av kristen tro eller helt enkelt vill ha en rolig helg är välkommen!

Program

Klockan 18:00 öppnar vi dörrarna till eventområde, live-möte med lovsång och predikan, panelsamtal och tävlingar. Kvällen avslutas 23:00. Mat, fika och snacks kommer finnas att köpa på området🥪🍿Ingen övernattning är möjlig i år. Däremot kommer alla kunna delta i ett onlinemöte på Youtube med Tigleth Malkey på söndagen 27/09 kl 18:00. Detaljerad info kommer. ✍️

Viktig info‼️

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför vill vi uppmana dig att stanna hemma om du känner dig sjuk. För att vi ska kunna veta att vi inte blir fler än femtio vid varje tillfälle krävs att alla deltagare är anmälda och har en biljett.

Biljetter

Pris

Antal

Totalt

 • Lördag kväll

  0,00 kr

  Biljett till det andra konferenstillfället under lördagen. 🎟️✌🏼Klockan 18:00 öppnar vi dörrarna till eventområde, live-möte med lovsång och predikan, panelsamtal och tävlingar. Mat, fika och snacks kommer finnas att köpa på området.

  0,00 kr

  0

  0,00 kr

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page