LIN_0921.jpg

One Way Conference 2020 - HOPE

Bara femtio personer åt gången... kan det verkligen bli festivalstämning? Jo vi lovar!💃🕺🏻 Det här blir den mysigaste och kanske bästa konferens vi har gjort, dessutom gratis😍 I tider av oro, mörker och ensamhet vill Gud möta oss och andas hopp i oss!💡

 

Vem är det här för?🤔

Alla som känner sig unga! 🤝💛 Målgruppen är tonåringar. Både du som är kristen och du som bara är lite intresserad av kristen tro eller helt enkelt vill ha en rolig helg är välkommen! Oavsett om du kommer ensam, med vänner eller med hela ungdomsgruppen från kyrkan så hoppas vi att du ska lära känna nya människor, få en upplevelse för livet och komma hem med hopp för framtiden och livet här och nu. 🙌

 

Program

Under lördagen kommer det finnas två konferenstillfällen: Lördag dagtid (11:00-16:00) och lördag kvällstid (18:00-23:00). Oavsett vilket av dessa tillfällen du väljer kommer innehållet vara detsamma: eventområde, live-möte med lovsång och predikan, panelsamtal och tävlingar. Mat, fika och snacks kommer finnas att köpa på området.🥪🍿Ingen övernattning är möjlig i år. Vi avslutar konferensen tillsammans online söndag 27/09 16:00. Detaljerad info kommer. ✍️

 

Viktig info‼️

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och därför vill vi uppmana dig att stanna hemma om du känner dig sjuk. För att vi ska kunna veta att vi inte blir fler än femtio vid varje tillfälle krävs att alla deltagare är anmälda och har en biljett. Du kan endast anmäla dig till ett av våra konferenstillfällen, men vi lovar en snarlik upplevelse oavsett vilket tillfälle du väljer. 

 

Tema 2020 - HOPE 🌅

”Jag vet vilka planer jag har för er, säger Herren. Det är planer för välgång och inte något ont, för att ge er en framtid och ett hopp.” – Jeremia 29:11 (NUB)

”Därför ber jag att Gud, som har gett oss detta hopp, ska fylla er med glädje och frid när ni tror på honom. Ja, jag ber att Guds heliga Andes kraft ska göra er tro på detta hopp allt starkare.” – Romarbrevet 15:13 (NUB)

 

Årets tema är ”Hope”. Vi tror att Gud kommer ingjuta ett nytt hopp i våra liv under One Way Conference 2020. I situationer i ens liv där mörkret verkar ta över mer och mer, där man kanske inte alls känner något hopp över sitt liv eller inför framtiden så får den här helgen bli ett tillfälle där Gud får ingjuta ett nytt hopp igen.

I tider av oro, i tider av mörker så kan det kännas överväldigande. Alltifrån hur samhället ser ut, till hur ens eget liv ser ut. Hoppet som finns hos Gud finns fortfarande kvar.

Vi har en stor förväntan på Guds verk och vi hoppas att denna helg får bli ett tillfälle där vi får gå från mörker till ljus. Där vi får se befrielse från ångest, oro eller annat som tynger en. Istället får man bli fylld med en frid, med ett hopp om att ens liv är värdefullt, att det finns möjlighet till frihet genom Jesus, att Gud får ingjuta en framtidstro i oss alla för resten av våra liv som kanske inte har funnits där tidigare. Istället för att se mörkret så får Gud istället lysa med sitt ljus och tända det där hoppet igen.

Vi ber och ser fram emot en konferens där hoppet på att Jesus ska leda oss igenom livets alla stormar, ska få växa starkare. Vi längtar att få ta del av hoppet ännu mer, hoppet som håller livet ut, hoppet som vi bara kan finna hos Gud.