top of page

Breathe Again


Ezekiel 37:5, 9 (MSG) – ”… I’m bringing the breath of life to you and you’ll come to life. He said to me, “Prophesy to the breath. Prophesy, son of man. Tell the breath, ‘God, the Master, says, Come from the four winds. Come, breath. Breathe on these slain bodies. Breathe life!’”


tala liv i nästa generation.

När det är så mycket som händer runt oss idag och där det ibland känns som att livet ska ska gå sönder så vet vi att det finns ett namn är större än vår oro - Jesus.

Vi vet inte hur det är med er, men vi längtar efter ett möte med Honom som förvandlar våra liv! Och vår bön är att det inte stannar på konferensen;  vi vill berätta om Jesus utanför kyrkan, i vardagen. På skolan, i kompisgruppen, på träningen, ja, där vi är.

Vi ser en generation som längtar efter att få höra om vem Jesus är och att leva ett liv tillsammans med honom. Vårt uppdrag är att peka på Han som ger oss liv, liv i överflöd och i evighet. 


 

John 6:63 (MSG) – ”The Spirit can make life. Sheer muscle and willpower don’t make anything happen. Every word I’ve spoken to you is a Spirit-word, and so it is life-making.”

 

Varmt välkommen

Konferenspass

För att delta på konferensen krävs det att man köper ett konferenspass för hela helgen eller ett dagpass för lördagen. Du bokar ditt pass under fliken "anmälan".

 

I konferenspasset för hela helgen ingår allt som händer samt mat och boende. I dagspasset för lördagen ingår allt som händer under lördagen samt mat men inget boende. 

 

Konferenspass behöver man boka innan konferensen men betalningen sker på plats när incheckning sker. Det finns möjlighet att köpa dagspass för lördagen på plats.

Under konferensen så kommer det finnas öppna möten som är gratis och öppna för alla, där krävs det ingen anmälan eller pass. Dessa hittar du i konferensens program lite längre ner.

IMG_4835.jpg

Program

Fredag
 

17:00: Incheckning öppnar

19:00: Kvällsmöte*

Talare: TBA

21:00: Caféhäng

22:00: Lovsångsmöte*

Lovsångsteam: TBA

01:00: Eventområde stänger

* = Öppet möte

Med reservation för ändringar

Lördag

08:30: Frukost

09:00: Morgonbön

10:00: Morgonmöte

Talare: TBA

12:00: Lunch

13:30: Seminarier

  • TBA

15:00: Outreach/Älska Gävle

17:30: Middag

19:00: Kvällsmöte*

Talare: TBA

21:00: Caféhäng

22:00: Unplugged Worship*

01:00: Eventområde stänger

Söndag

09:00: Frukost

10:00: Morgonbön

11:00: Avslutningsmöte*

Talare: TBA

Aftermovie OWC19

bottom of page